Klepetalnica – od prvega pozdrava do divje avanture

Nikoli se nisem kaj prida ukvarjal z druženjem na spletu, saj so se mi zdela razna družbena omrežja izguba časa in predvsem prostor, kjer ljudje objavljajo o sebi zgolj dobre stvari. Me je pa zato, ker sem samski, zamikala klepetalnica, ki pomaga navezovati stike oziroma s katero lahko prideš do zmenka. Vedel sem seveda, da je tudi klepetalnica del tistega virtualnega okolja, v katerem zapišeš o sebi le najboljše (in še to v presežkih!), a vendar sem s pogovori hitro ugotovil, da ljudje nazadnje skozi svoje besede in dejanja vendarle pokažejo, kdo so v resnici. Za razliko od drugih, ki so mislili, da lahko klepetalnica takoj ponudi idealno žensko, sem si raje vzel nekaj časa in z vsako, s katero sem šel na zmenek, najprej res dobro poklepetal. In predvsem dve sta mi zelo prirasli k srcu, saj sem se z njima res dobro pogovarjal – nista bili kakšni avši, temveč obe študirani in razgledani, z veliko znanja, torej sem z njima lahko debatiral tudi o poslu in podobnih stvareh. Zmenek s prvo je bil prijeten, a bolj prijateljski – klepetalnica gotovo pomaga, da najdeš zanimivo žensko, a ni nujno, da bo iskrica potem tudi preskočila. Z drugo pa sva se že na prvem zmenku tako ujela, da so iskrice kar letele, in kljub temu, da ni tega nobeden od naju načrtoval, sva končala v postelji. No, iz moje postelje zdaj noče že osem mesecev – pa tudi pustil ji ne bi.