Tarot karte so mi namignile, naj počakam

Za prerokovanje iz tarot kart sem se odločila po tem, ko kar dve leti nisem mogla zanositi in sva z možem že pričela razmišljati o umetni oploditvi. Prijateljica mi je dejala, naj se obrnem na vedeževalko, ki mi bo morda s tarot kartami znala pomagati pri odločitvi – umetne oploditve sem se namreč bala, saj vem, da gre za zelo boleč postopek. Komaj teden dni pred pričetkom hormonske terapije sem se tako odločila za prerokovanje iz tarot kart, in danes sem izjemno vesela, da sem se odločila tako. Zakaj? Ker so tarot karte pokazale, da bom otroka zagotovo imela, da pa naj še nekoliko počakam, da pride zanj pravi trenutek. Šlo je zgolj za nekaj mesecev, zato sem si rekla, da se izplača slediti napovedim iz tarot kart. Če se ne izkažejo za resnične, grem lahko še vseeno na umetno oploditev.
To je dvignilo precejšnje breme z mojih ramen in nehala sem skrbeti in razmišljati samo o otroku. In tako me je doletelo presenečenje, ki so ga obljubile karte. Sedem mesecev kasneje, preden naj bi imela naslednji datum v posvetovalnici, sem bila noseča. In danes, ko me do poroda ločita zgolj še dva meseca, sem precej vesela, da sem počakala, tako kot mi je svetovala vedeževalka iz tarot kart.