Vedeževanje po telefonu – tudi z sms sporočili

Marsikdo se ne more izogniti sodobnemu tempu življenja in je tako ves čas v gibanju, časa pa mu vedno primanjkuje. Temu se je prilagodilo tudi vedeževanje po telefonu. Tudi vedeževalci se namreč zavedajo, da si ljudje ne morejo vzeti časa, da bi prišli k njim na dolgo seanso, kjer bi jim lahko ponudili poglobljen vpogled v njihovo usodo. Tako so jim najprej ponudili vedeževanje po telefonu, ki je strankam ponudilo možnost, da pokličejo vedeževalca kadar koli in tudi od koder koli. Ker so lahko klici vedeževalcev tudi dragi, pametni telefoni pa omogočajo več kot telefonske pogovore, pa so se nato pojavile še druge, še bolj enostavne in še bolj poceni možnosti. Tako vedeževanje po telefonu nič več ne predvideva nujno telefonskega pogovora – pametni telefoni nam omogočajo, da se z njimi odločimo tudi za vedeževanje s tekstovnimi sporočili (sms), za vedeževanje preko spleta oziroma elektronske pošte, prav tako pa so na voljo aplikacije s področja vedeževanja. Seveda pa te rešitve niso primerne za vsakogar in vedno. Vedeževanje po telefonu je kljub vsemu bolj osebno in bolj poglobljeno, medtem ko na primer sms vedeževanje običajno ponudi zgolj odgovor na določeno vprašanje. Zato se je takrat, ko vedeževanje po telefonu s pogovorom ni mogoče, dobro pozanimati o tem, ali vam je pri vedeževalcu na voljo tudi »chat« oziroma spletni klepet, kjer bo veliko več priložnosti za podvprašanja in detajle.